Anyák Hangja anyapodcast

Anyák Hangja

3. adás - A nagy mumus: alvás, altatás

2016. november 24. - Anyák Hangja

Ha te is kimerült vagy a csupán 2-3 órás éjszakai alvásoktól...
Ha a babád nehezen nyugszik meg és alszik el...
Ha el sem tudod képzelni, át fogja-e valaha aludni az éjszakát...
Ha már túl vagy a nehezén és szeretnél mosolyogva visszaemlékezni...

akkor hallgasd meg a beszélgetésünket!

Mindazon átmentünk már mi is, amin most te. Igen, túléltük, bár nem mindig voltunk biztosak benne, hogy így lesz. Most elmeséljük, milyen módszereket próbáltunk ki és hogyan váltak be.

Vendégünk: Csepreghy Rózsa, aki egy kislány és a Nobile babahálózsák édesanyja is egyben, aki jól ismeri a kisgyerekes szülők altatással kapcsolatos dilemmáit és megoldási ötleteket is ad.

 

Ez az eddigi leghosszabb adásunk, mert csak úgy dőltek belőlünk az újabb és újabb élmények. Annyi mindent sikerült összeszednünk az alvás, altatás témában, hogy vétek lett volna bármit is kihagyni, de még így is meg tudnánk tölteni még egy adást ugyanezzel a témával. Ezért arra kérünk, ha van saját tapasztalatod, véleményed, oszd meg másokkal is kommentben!

A beszélgetésben elhangzó utalásokhoz hasznos linkek:

A bejegyzés trackback címe:

https://anyakhangja.blog.hu/api/trackback/id/tr9611992546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása