Anyák Hangja anyapodcast

Anyák Hangja

20. adás - A szülés utáni depresszióról - és SORSOLÁS

2017. november 10. - Anyák Hangja

A szülés utáni depresszióról tudjuk, hogy sokakat érint, de nem lehet elég gyakran és elég hangosan ismételgetni: KÉRJ SEGÍTSÉGET! Még mielőtt nagyobb baj történik.

Vendégünk: Bartók Boglárka, az Időzített bombanő c. könyv szerzője, aki maga is megjárta a szülés utáni depresszió poklát. Könyvében az okokról, a megoldáskeresésről, anyaságról, válásról, veszteségekről és a megoldásig történő eljutásáról ír. A téma szorongató jellegéhez képest meglepően humoros, önironikus stílusban. 

SORSOLÁS!
Bartók Boglárka felajánlott 1 példányt sorsolásra azon hallgatók között, akik a podcast kikerülésétől számított 5 napon belül (tehát 2017. november 10-15.) lájkolják az Időzített bombanő FB-oldalát, és megosztják azt ismerőseikkel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyakhangja.blog.hu/api/trackback/id/tr6313230833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása